Tianshi Tiens
Tianshi Tiens
contact

meniu mobil
Meniu

Impotenta


Tianshi-tiens.ro va ofera ca adjuvant in tratamentul afectiunii Impotenta produse naturiste Tianshi Tiens conform tabelului de mai jos.

Produse Tianshi Tiens

Mod de administrare

Biocalciu Gai Bao

Maca

Dubla celuloza

 

BioZinc

BioCalciu masticabil

 

1. Dubla celuloză - 1 tabletă de 2 ori/zi, cu 1 oră înainte de masă, se va bea zilnic între 2-3 litri de apă cu PH 7.0, timp de 1 lună.

2. Biocalciu GAI-BAO - în cazul diatezei urice, câte ½ tabletă de 2 ori/zi, după masă timp de 2 luni.

3. Calciu de mestecat - câte 2 tablete de 2 ori/zi după masă, timp de 2 luni.

4. Biozinc - câte 3 capsule de 2 ori/zi după mese, timp de 2 luni .

5. Maca - câte 1 tabletă de 2 ori/zi, după masa, timp de 1 lună.

Produsele Gai-Bao și Biozinc se administrează concomitent timp de 2 luni, numai după masă !

Produsele Maca și Dubla celuloză se administrează timp de 1 lună după terminarea produselor Gai-Bao și Biozinc !

Cura se efectuează de 2 ori pe an !Impotenta
Impotenta ataca in special dupa 40 de ani, 80 % dintre cauze fiind de natura fizica si numai 20 % de natura psihica. Acest fenomen este descris in medicina dreptdisfunctie erectile iar daca fenomenul apare doar accidental (mai ales asociat cu oboseala marcata, stres, alcool consumat in cantitati mari) este catalogat dreptdisfunctie sexuala tranzitorie si nu are un impact foarte mare asupra calitatii vietii individului sau a relatiei de cuplu.
Impotenta ataca in special dupa 40 de ani, 80 % dintre cauze fiind de natura fizica si numai 20 % de natura psihica. Acest fenomen este descris in medicina dreptdisfunctie erectile iar daca fenomenul apare doar accidental (mai ales asociat cu oboseala marcata, stres, alcool consumat in cantitati mari) este catalogat dreptdisfunctie sexuala tranzitorie si nu are un impact foarte mare asupra calitatii vietii individului sau a relatiei de cuplu.
Cronicizarea disfunctiei sexuale are insa un impact mult mai mare asupra barbatului, asupra increderii sale in sine, asupra armoniei cuplului si chiar asupra sanatatii sale. Disfunctia erectila cronica afecteaza 5 % dintre barbatii cu varsta cuprinsa intre 40 si 50 ani si 15-25 % dintre cei de 60-65 ani. Erectia penisului este controlata prin doua mecanisme diferite. Primul este erectia reflexa, care este obtinuta prin atingerea directa a penisului, iar al doilea este erectia psihogena, care este obtinuta prin stimuli erotici. Primul foloseste nervi periferici si partea terminala a maduvei, in timp ce al doilea foloseste sistemul limbic din creier (limbusul).

In ambele situatii este necesar un sistem neurologic intact pentru o erectie completa, satisfacatoare. Stimularea penisului prin sistemul nervos duce la secretia de oxid nitric, care produce relaxarea muschilor netezi din corpul cavernos (principalul tesut erectil al penisului), avand drept rezultat erectia penisului. In plus, nivelele adecvate de testosteron (hormon masculin produs de testicule) si o glanda pituitara intacta sunt necesare pentru dezvoltarea unui sistem erectil sanatos. Asa cum se poate intelege din mecanismul erectiei normale, impotenta se poate dezvolta datorita unui deficit hormonal, unor tulburari ale sistemului neurologic, lipsei afluxului sanguin adecvat spre penis sau problemelor psihologice.

Simptome: in cursul impotentelor psihogene exista erectii normale inconstiente, mai ales in timpul somnului, sau constiente, la trezire in mod deosebit, dar in afara oricarei situatii amoroase.

Factori de risc: imbatranirea - barbatii mai in varsta sunt mai predispusi la a dezvolta boli (cum ar fi infarct miocardic, angina, accident vascular cerebral, diabet zaharat si hipertensiune arteriala) care sunt asociate cu disfunctia erectila (impotenta). In al doilea rand, procesul de imbatranire in sine poate cauze disfunctie erectila la anumiti barbati, in principal prin scaderea compliantei tesuturilor din corpul cavernos.

Diabetul zaharat - cresterea riscului de disfunctie erectila la barbatii cu diabet zaharat poate fi cauzata de instalarea precoce si mai severa a aterosclerozei, care ingusteaza arterele si prin aceasta reduce afluxul de sange catre penis. Cand este adus insuficient sange la penis nu este posibil sa se obtina o erectie.
Hipertensiunea - persoanele cu hipertensiune esentiala au fost descoperiti cu productie scazuta de oxid nitric de catre arterele corpului, inclusiv arterele din penis.
Bolile cardiovasculare - ateroscleroza afecteaza tipic arterele din tot organismul si este agravata de hipertensiune arteriala, nivele crescute de colesterol, fumat si diabet zaharat. Cand se ingusteaza prin ateroscleroza arterele care merg la penis si la organele pelvine, nu este trimis sange suficient spre penis pentru a obtine o erectie.
Fumatul agraveaza ateroscleroza si prin aceasta creste riscul pentru disfunctia erectila (impotenta).
Leziuni nervoase sau ale maduvei spinarii - pot cauza disfunctia erectile, acestea pot fi cauzate de boli, traumatisme sau interventii chirurgicale. Exemplele includ leziuni ale maduvei de la accidente auto, leziuni ale nervilor pelvieni consecutiv interventiei chirurgicale pentru prostata, scleroza multipla (o boala neurologica care distruge nervii progresiv) si diabet zaharat cunoscut.
Abuzul de substante, cum ar fi marijuana, heroina, cocaina si alcool contribuie la disfunctia erectila (impotenta).Alcoolismul - poate duce la atrofie testiculara si la nivele scazute de testosteron.
Nivelele scazute de testosterone - testosteronul (principalul hormon sexual la barbati) este nu numai necesar pentru dorinta sexuala, ci si pentru mentinerea nivelelor de oxid nitric in penis.
Medicamentele - pot produce disfunctie erectila (impotenta) ca efect secundar. Medicamente care produc disfunctie erectila (impotenta) includ multe dintre cele folosite in tratarea hipertensiunii arteriale, antihistaminice, antidepresive, tranchilizante si supresoare ale apetitului.
Depresia si anxietatea - factorii pshologici pot fi responsabili de disfunctia erectila (impotenta) acestia includ stresul, anxietatea, vinovatia, depresie, scaderea stimei fata de propria persoana si teama de esec sexual.Categorii Tiens
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles