Tianshi Tiens
Tianshi Tiens
contact

meniu mobil
Meniu

Nefrita


Tianshi-tiens.ro va ofera ca adjuvant in tratamentul afectiunii Nefrita produse naturiste Tianshi Tiens conform tabelului de mai jos.

 

Produse Tianshi Tiens

Mod de administrare

Biocalciu nutritiv

Chitosan

Cordyceps

Holican

Ceai antilipemic

BioZinc

                    

Prima etapă

1. Cordiceps micelium - se administrează la fel ca și chitosanul !

2. Chitosan - câte 2 capsule înainte de dejun cu 30 min și 250 ml apă, timp de 7 zile, după care mărim doza la 3 capsule timp de 10 zile și în următoarele 14 zile mărim doza la 4 capsule.

A doua etapă

3. Biocalciu nutritiv - câte 1 plic cu 250 ml apă caldă se amestecă și se bea încet înainte de dejun cu 30 miute, timp de o lună.

4. Biozinc - câte 2 capsule după cină cu o oră și jumătate, timp de o lună, ( copiilor 1 capsulă / zi ).

A treia etapă

5. Holican - câte 2 capsule înainte de dejun cu 30 min și se va bea cu 250 ml de ceai antilipemic, timp de o lună.

6. Ceai antilipemic - câte un plic la 500 ml apă fiartă se infuzează 15 min și se va consuma de două ori/ zi, timp de o lună.

Cura se efectuează de 2 ori pe an depinde de cât este de avansată boala!Nefrita
Nefrita este o afectiune care consta in inflamarea acuta sau cronica a rinichilor datorita microbilor ajunsi in tesutul renal. De obicei, infectia rinichilor survine dupa o perioada de 14-21 de zile dupa infectarea cu Streptococi, Stafilococi, Pneumococi sau colibacili.  Infectia rinichiului si a bazinetului (segment al canalului excretor al rinichiului) mai poarta si denumirea de pielonefrita. Nefropatiile interstitiale cronice sunt cauzate asocierii unei scleroze a interstitiului si unei atrofii tubulare. Reprezinta 30-35% din cauzele de insuficienta renala cronica.
Pielonefrita cronica:
Reprezinta varietatea principala a nefropatiilor interstitiale cronice, consecutita unei anomalii a caii excretoare, cel mai adesea de origine infectioasa.
Mod de descoperire: cel mai frecvent in prezenta unor episoade repetate de infectii urinare, rareori, cu ocazia descoperirii unei proteinurii cu hartia indicatoare sau a unei insuficiente renaleprin dozarea ureei si a cretininei.
Simptome: semnele clinice nu sunt caracteristice pielonefritei cronice, ci dovada patologiei subiacente responsabile - semne de infectie urinara: fie joasa (polakiurie, disurie, senzatie de arsuri urinale) fie inalta (febra, dureri lombare), semne de colita nefretica: durere unilaterala sau difuza cu tendinta descendenta, iradiind spre organele genitale, cu stare generala proasta, paloare, agitatie, un sindron poliuro-polidipsc -marturie a pierderii puterii de concentrare a urinii; mai frecvent la copii
Cauze: infectii ale cailor urinare (cistita, uretrita, prostatita), anomalii anatomice ale cailor urinare, modificari hormonale, maladii urologice (litiaza, diateza urica), diabet  zaharat, urostaza, dereglarea limfourocineticii, imunodeficienta secundara, adenom de prostata
Factori de risc: dereglari uro-dinamice, reflux vezico - ureteral, nefroptoza, nefrolitiaza, hiperplazia prostate, tumori ale cailor urinare, anomalii de dezvoltare, scadere, inexplicabila in greutate, hiperuricemie,  consum redus de lichide, dereglari metabolice, diabet zaharat, hipercorticism, sarcina, imunodeficienta congenitala sau dobandita, tratament de lunga durata cu corticosteroizi, citostatice, cateterizarea vezicii urinare, introducerea substantei de contrast, polipragmazia, varsta inaintata, scaderea imunitatii, incontinenta de urina  si fecale

Evolutie:
a) Marea frecventa a episoadelor infectioase recidivante.
b) Necroza papilara: asociind o majorare brutala a insuficientei renale, o hematurie macroscopica si un aspect de calice in masa la UIV (marturie a disparitiei papipei).
c) Tardiv: HTA, o insuficienta renala degradandu-se progresiv: cu posibilitatea producerii unui episod acut (in raport cu o necroza papilara,o infectie inalta, un obstacol litiazis) si o osteodistrofie renala.

Celelalte forme:
1. Pielonefrita cronica unilaterala:
a) Se afla in raport cu o atingere unilaterala strica a cailor urinare.
b)Clinic: simptomatologia este intotdeauna de aceeasi parte, HTA este frecvent asociata.
2. Nefropatiile interstitiale cronice medicamentoase:
a) Sunt cauzate, in mod esential, Fenacetinei si Aspirinei: afectarea renala apare dupao doza cumulata >2 kg. se poate complica cu o necroza si evolueaza pe termen lung spre insuficienta renala cronica.
b) Cauze mai rare: derivatii de nitrosouree, fluorul, cadmiul.
3) Nefropatiile interstitiale cronice metabolice:
a) Hipercalcemia cu hipercalciurie: ea poate conduce la nefrocalcinoza (prin depozite calcice intrarenale) cu leziuni mai mult sau mai putin importante de nefropatie interstitiala
b) Diabetul: afectarea este bilaterala, cu necroza papilara relativ frecventa, glicozuria si neuropatia vezicala sunt factori favorizanti
c) Hiperuricemia: asociind leziuni tubulointerstitiale si vasculare
d) Hipokaliemia cronica
e) Mielomul multiplu.
4. Nefropatia endemica de Balcani
5. Nefronoftizia

a) este o boala cu transmitere autosomala (uneori dominanta).
b) este responsabila de o nefropatie interstitiala cronica.Categorii Tiens
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles