Tianshi Tiens
Tianshi Tiens
contact

meniu mobil
Meniu

Psoriazis


Tianshi-tiens.ro va ofera ca adjuvant in tratamentul afectiunii Psoriazis produse naturiste Tianshi Tiens conform tabelului de mai jos.

Produse Tianshi Tiens

Mod de administrare

Ican

Cordyceps

Veican

Ceai antilipemic

Dubla celuloza

 

BioZinc

BioCalciu masticabil

 

Prima etapă:

1. Dubla celuloză- câte 2 tablete seara cu 30 min înainte de cină cu 250 ml apă, timp de o săptămână după care se ia 3 tablete încă o săptămână și a treia săptămână se mărește doza la 4 tablete, se va bea 2,5 L apă zilnic.

2. Cordiceps -câte 2 capsule ânainte de dejun cu 30 min și 250 ml apă, timp de 7 zile după care se mărește doza la 3 capsule timp de 10 zile și câte 4 capsule timp de 14 zile.

3. Ceai antilipemic câte 1 pliculeţ/ zi, infuzat în 1000 ml apă caldă (70°C). De băut â…“ de pahar de 3 ori/ zi, înainte de masă cu 20-30 minute, timp de o lună.

A doua etapă:

4. Biozinc - câte 2 capsule seara după masă cu 1,5 ore, timp de o lună.(copiilor 1 capsulă de 2 ori/ zi).

5. Calciu masticabil - câte 1 tabletă cu 30 min înainte de a lua micul dejun, cu 250 ml apă crudă. (PH 7,0), timp de o lună.

6. Veican - câte 1 capsulă după masa de prânz cu 1,5 ore și 200 ml apă, timp de o lună.(copiilor li se administrează 1 capsulă tot la 3 zile).

A treia etapă:

7. Ican - câte 3 capsule cu 30 min înainte de micul dejun, se va bea 250 ml apă crudă PH 7,0 timp de 1 lună.

Cura se efectuează de două ori pe an !Psoriazis
Psoriazisul reprezinta o boala de piele care afecteaza ciclul de viata al celulelor. In mod normal, unei celule nou formate ii trebuie aproximativ o luna pentru a ajunge din stratul cel mai profund al pielii, unde s-a format, in stratul cel mai superficial, unde moare si se descuameaza. In psoriazis tot acest ciclu dureaza doar o zi. Celulele se divid rapid, formand cruste sidefii usturatoare, zone rosii si uscate care uneori sunt dureroase. Psoriazisul este o boala cronica, care persista vreme indelungata. Perioadele in care simptomele se imbunatatesc pot alterna cu perioade in care situatia se inrautateste. Psoriazisul se clasifica in psoriazis vulgar si psoriazis exudativ (eritrodermic, pustulos, artropatic).
Simptome:
arii cutanate usor tumefiate, cu margini rosii si acoperite cu cruste (scuame) mari, de culoare alba sau alb-argintii tegumentul afectat se fisureaza si zonele respective devin dureroase. Uneori pot aparea pruritul (mancarimi) sau dureri articulare.
Factori de risc:
artrita reumatoida, injuriile (traumatismele) locale, infectiile (virale si bacteriene) in orice zona a corpului, factorii genetici, istoricul familial de psoriazis, stresul, expunerea repetata la temperaturi reci.
Pielea reprezinta invelisul de protectie al structurilor interne impotriva factorilor externi. Pielea este formata din epiderm la exterior, dermul intermediar si hipodermul in interior. Epidermul nu are vase de sange, hranindu-se prin imbibitie din straturile inferioare lui.
Functiile pielii: functia de protectie (mecanica, chimica, biologica, termica, electrica, impotriva pierderii de lichide si electroliti, impotriva radiatiilor), functia de termoreglare (mentine constanta temperatura corpului indiferent de temperaturile de afara); functia senzoriala (receptioneaza si transmite influxuri nervoase spre centrii din maduva si baza creierului - senzatiile de cald, frig, dureroase si tactile); functia metabolica (pielea metabolizeaza substantele straine, toxice sau medicamentoase prin reactii de oxidare, reducere, hidroliza si conjugare, elimina produsii finali de degradare - uree si creatinin).
Toate functiile pielii sunt controlate de glanda tiroida. Eliminarea fortata a toxinelor prin hipoderm poate provoca afectiuni precum artrita, pericardita, nevrita, encefalita, meningita.Categorii Tiens
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles