Cancer
Tianshi-tiens.ro va ofera ca adjuvant in tratamentul afectiunii
Cancer produse naturiste
Tianshi Tiens conform tabelului de mai jos.
Produse Tianshi Tiens
|
Mod de administrare
|
Biocalciu gai bao
Chitosan
Cordyceps
Holican
BioZinc
Calciu masticabil
|
1.
Cordiceps micelium - 2 capsule/zi, dimineaţa timp de 2 luni.
2.
Biocalciu GAI-BAO - câte ½ tabletă odată/zi, după masă timp de 2 luni.
3.
Calciu de mestecat - câte 2 tablete o dată/zi după masă, timp de 2 luni.
4.
Biozinc - câte 4 capsule/zi după mese, timp de 2 luni.
5.
Holican - câte 1 capsulă o dată/zi, după masa de prânz, timp de 2 luni.
6.
Chitozan - câte 1-2 capsule/zi timp de 2 luni înainte de masă cu 20 minute cu
apă crudă PH 7,0
Produsele
2,3,4,5 se administrează la interval de 2 ore!
Cura
se efectuează de 2 ori pe an depinde de cât este de avansată boala !
|
Cancer
Cancerul este cea mai des intalnita boala din trecut si din prezent, etimologia cuvantului provind din limba greaca KARKINOS, ceea ce inseamna rac. Insa, datorita medicinei moderne, diagnosticarea timpurie si tratamentele din ce in ce mai eficiente multi dintre pacientii diagnosticati cu aceasta boala se pot vindeca complet.
Cancerul nu este fatal in toate cazurile, in ultima vreme oamenii fiind vindecati datorita noilor tehnologii. Totusi un cancer mai putin extins este mult mai usor de tratat decat unul mai raspandit. In concluzie, diagnosticarea timpurie este vitala, fiind ajutata de declararea prompta a primelor simptome doctorului. Daca acesta considera ca ar fi vorba de cancer, acest fapt va fi confirmat de catre specialisti, care vor prelua cazul.
In cazul in care cancerul este foarte extins sau exista efecte secundare, iradierea lui poate sa nu fie completa sau eficienta. In aceasta situatie, va fi utilizat un tratament medicamentos. Acesta este cunoscut sub numele de chimioterapie. Chimioterapia nu este folosita doar impotriva cancerului extins. Este de asemenea eficienta in tratarea cancerului sangelui, ca leucemia, precum si a cancerului maduvei osoase.
Cancerul este cea mai des intalnita boala din trecut si din prezent, datorita medicinei moderne, diagnosticarea timpurie si tratamentele din ce in ce mai eficiente multi dintre pacientii diagnosticati cu aceasta boala se pot vindeca complet. Cele mai intalnite forme de cance:cancer cervical,cancer colorectal,cancer de colon,cancer de ficat,cancer de pancreas,cancer de piele,cancer de prostata,cancer de vezica,cancer esofagian,cancer ganglioni limfatici,cancer gastric,cancer genital,cancer hipofizar,cancer intestin subtire,cancer la cap,cancer la san,cancer laringian,cancer osos,cancer ovarian,cancer pulmonar,cancer tiroidian,cancerul de col uterin.
Cancerul este cea mai des intalnita boala din trecut si din prezent, etimologia cuvantului provind din limba greaca KARKINOS, ceea ce inseamna rac. Insa, datorita medicinei moderne, diagnosticarea timpurie si tratamentele din ce in ce mai eficiente multi dintre pacientii diagnosticati cu aceasta boala se pot vindeca complet.
Cele mai intalnite forme de cancer ataca plamanii, intestinele, stomacul, pancreasul si sanii. Organele si tesuturile corpului sunt formate din mici "particele" numite celule. Cancerul este o boala a acestor celule. In mod normal, atunci cand o celula se divide, acest proces are loc intr-o ordine bine stabilita si riguros controlata. Daca, din diferite motive, acest proces scapa de sub control, celula va continua sa se divida, dezvoltandu-se o "masa", care este denumita "tumora".
Tumorile pot fi benigne sau maligne. Cuvantul "malign" inseamna "rau", iar cuvantul "benign" inseamna "inofensiv". Ambele descriu aparitia si evolutia celor doua tipuri de tumori in lipsa tratamentului. In cazul unei tumore benigne celulele nu se imprastie in alte parti ale corpului, ele continuand sa creasca local si pot deveni o problema prin presiunea exercitata asupra tesuturilor sau organelor vecine. In schimb, o tumora maligna este constituita din celule canceroase care au abilitatea de a se imprastia in afara locului unde isi au originea. Daca nu se efectueaza un tratament adecvat, pot invada si distruge tesuturile din jur. Uneori, celulele "pleaca de la nivelul tumorii primare" si se imprastie la alte organe din organism, pe cale sanguina sau limfatica. Atunci cand aceste celule ajung la noul sediu, ele se pot divide si se formeaza noi tumori, adesea denumite "tumori secundare" sau "metastaze". Pentru a determina daca o tumora este maligna sau beninga, medicii tebuie sa examineze mici probe din tumora, evaluandu-se aspectul celulelor componente la microscop. Acesta se numeste examen anatomo-patologic. Cancerul nu este o boala cu o singura cauza si un singur tip de tratament.
Exista sute de tipuri de cancer, diferite ca nume si ca tip de tratament. Cele mai des intalnite forme de cancer la copii si adolescenti sunt leucemia, sarcomurile si cancerul de rinichi. Din fericirie acestea sunt rare, iar tratamentul destinat lor a fost imbunatatit foarte mult in ultimii ani. In general, termenul de cancer se refera la un grup de afectiuni caracterizate prin cresterea anormala si necontrolata a unei sau unui grup de celule, care invadeaza tesuturile inconjuratoare si care se pot imprastia (metastaza) la distanta de tesutul sau organul in care s-au format.
Nu se cunosc cauzele principale care duc la aparitia cancerului, insa sunt recunoscute doua anormalitati fundamentale. Exista doi factori care ingreuneaza reperarea cancerului. In primul rand, boala nu este supusa influentelor normale care controleaza diviziunea celulara,in al doilea rand organismul tolereaza prezenta cancerului fara sa-l respinga ca pe un intrus.
Factorii de risc care pot provoca aparitia acestei maladii sunt tutunul, alimentatia nesatoasa, profesia, poluarea, produsii industriali, poluarea, medicamentele si procedurile medicale, alcoolul, aditivii alimentar.
Factorii de mediu, cum ar fi poluarea chimica si expunerea la radiatii, cauzeaza unele forme de cancer, exista insa si alti factori ce il provoaca. De exemplu, unele cazuri de cancer pot fi produse de virusi ce afecteaza structura genetica interna a celulelor. In alte cazuri, putem da vina pentru aparitia cancerului pe sistemul imunitar. Se pare ca celulele canceroase sunt produse constant in interiorul organismului, insa sunt distruse de obicei de catre sistemul imunitar. Din unele motive, acest sistem poate sa nu functioneze cum ar trebui, permitand inmultirea celulelor canceroase.
Specialistii au ajuns la concluzia ca dietele bogate in fructe si legume pot proteja corpul impotriva cancerului. Ei afirma ca trebuie sa avem in alimentatia noastra o dieta adecvata care este menita sa intareasca sistemul imunitar si care distruge rapid celulele canceroase.
Unele forme de cancer sunt cauzate de substantele toxice. Aceste substante chimice pot afecta structura genetica a unei celule, transformand-o intr-una canceroasa. In urma mai multor experimente facute pe animale au fost identificate substantele chimice provocatoare de cancer. Cea mai cunoscuta substanta cancerigena este fumul provenit din tutun. Radiatiile, de asemenea, afecteaza materialul genetic al unei celule - radiatiile create in urma bombei atomice in Japonia, in 1945, cauzeaza multe forme de cancer, unele declansandu-se abia dupa10-20 de ani de la expunerea la acestea.
Cancerele sunt clasificate in functie de celula de origine.
Cele care provin din celule epiteliale, cum ar fi pielea si intestinele, sunt denumite carcinoame, iar cele care provin din structurile de sustinere, spre exemplu cartilaj, oase si muschi, poarta numele de sarcoame. Carcinoamele sunt mult mai des intalnite decat sarcoamele, intrucat celulele epiteliale se divid mai des. Capacitatea celulelor canceroase de a se raspandi in interiorul organismului este cea care cauzeaza gravitatea acestei boli. Din fericire, etapele in care are loc procesul de raspandire sunt ordonate, cancerul extinzandu-se initial in tesuturile din apropiere. Acest lucru produce leziuni locale care, cu trecerea timpului, cauzeaza simptome.
Cum se extinde cancerul?
Celulele incep sa se desprinda de tumora mama, strabat membranele conjunctive, apoi peretii vaselor limfatice sau sangvine patrunzand in circulatia limfatica celulele canceroase ajung initial in ganglionii limfatici, structuri cu rol imun. Sunt invadati initial ganglionii regionali, adica cei mai apropiati de tumora. O mare parte din celule sunt omorate la acest nivel. Aceasta reprezinta etapa de invazie locoregionala a cancerului. Cu timpul, celulele imune de la nivelul ganglionilor nu mai fac fata afluxului de celule canceroase care continua sa se inmulteasca. Celulele canceroase vor depasi si aceasta bariera si vor ajunge prin intermediul limfei in circulatia sanguine. Dupa ce ajung in circulatia sangvina, celulele canceroase se vor opri in anumite organe, acolo unde conditiile favorizeaza dezvoltarea ulterioara: plaman, oase, creier, ficat,etc. In aceste organe o parte din celule vor muri, dar altele vor supravietui in continuare si se vor inmulti. Aceasta reprezinta etapa metastatica, de boala generalizata. In fiecare etapa vor supravietui cele mai agresive si mai rezistente celule, astfel ca sansele de vindecare sau de raspuns la tratament scad o data cu avansarea bolii.
Diagnosticul:
Cancerul nu este fatal in toate cazurile, in ultima vreme oamenii fiind vindecati datorita noilor tehnologii. Totusi un cancer mai putin extins este mult mai usor de tratat decat unul mai raspandit. In concluzie, diagnosticarea timpurie este vitala, fiind ajutata de declararea prompta a primelor simptome doctorului. Daca acesta considera ca ar fi vorba de cancer, acest fapt va fi confirmat de catre specialisti, care vor prelua cazul. Diagnosticul va fi intai confirmat. Acesta se determina cu ajutorul razelor X si a testelor de scanare pentru a descoperi prezenta unei umflaturi in interiorul organismului. O parte a zonei afectate de cancer se examineaza la microscop. Aceasta procedura poate fi efectuata fie prin biopsie,fie prin examinare citostatica.
Medicamentele:
In cazul in care cancerul este foarte extins sau exista efecte secundare, iradierea lui poate sa nu fie completa sau eficienta. In aceasta situatie, va fi utilizat un tratament medicamentos. Acesta este cunoscut sub numele de chimioterapie. Chimioterapia nu este folosita doar impotriva cancerului extins. Este de asemenea eficienta in tratarea cancerului sangelui, ca leucemia, precum si a cancerului maduvei osoase.