Hemoroizi
Tianshi-tiens.ro va ofera ca adjuvant in tratamentul afectiunii
Hemoroizi produse naturiste
Tianshi Tiens conform tabelului de mai jos.
Produse Tianshi Tiens
|
Mod de administrare
|
Biocalciu
Gai Bao
Chitosan
Veican
Holican
Dubla
celuloza
BioZinc
BioCalciu
masticabil
|
1.
În cazul diatezei urice, Biocalciu GAI-BAO, câte ¼ tabletă, de 2 ori/zi, după
masă timp de 2 săptămâni.
2.
În cazul lipsei diatezei urice, tablete de Biocalciu masticabil câte 1
tabletă de 2 ori/zi după masă, sau Biocalciu pentru scăderea nivelului
zahărului, ¼ pacheţel de 2 ori/zi.
3.
Biozinc - 2 capsule, 2 ori/zi după masă, timp de 2 săptămâni.
4.
Veican - câte 1 capsulă de 2 ori/zi, după masă timp de 2 săptămâni.
5.
Chitosan - câte 1 capsulă , o dată/zi cu 20 minute înainte de masă, timp de 2
săptămâni.
6.
Dubla celuloză - câte ½ de tabletă de 2 ori/zi, cu o oră înainte de masă, se
vor bea zilnic 2-3 litri apă crudă, timp de o lună.
7.
Holican - 1 capsulă, de 2 ori/zi, după masă timp de 2 săptămâni
Chitosanul
și Dubla celuloză se folosesc alternativ (o zi chitozan, o zi dubla
celuloză).
Holicanul
se administrează după terminarea curei cu Chitozanul și Dubla celuloză.
După
Holican se continuă cura cu încă 2 săptămâni cu Chitozan și Dublă celuloză.
|
Hemoroizi
Hemoroizii sunt determinati de presiunea exercitata regulat asupra musculaturii si vascularizatiei anale: defecatie dificila, fortata, constipatie cronica, diaree cronica, ciroza hepatica, sarcina si obezitatea, sedentarismul, varsta inaintata, dieta saraca infibre si deshidratarea.
Hemoroizii reprezinta dilatatii ale venelor hemoroidale sau rectale, care se manifesta prin rectoragii si dureri la nivelul canalului anal. Diferite afectiuni pot determina hemoroizii interni sa se umfle sau sa se irite si sa sangereze: traumatizare in timpul travaliului, surplusul de greutate din timpul sarcinii, obezitatea, constipatia cronica (habituala sau pe termen lung), diareea, aporturi sexuale anale.
Hemoroizii sunt des intalniti atat la barbati, cat si la femei. Aproape jumatate din populatie are hemoroizi in jurul varstei de 50 de ani. Hemoroizii sunt des intalniti si la femeile insarcinate. Atat presiunea fatului in abdomen, cat si schimbarile hormonale duc la largirea vaselor hemoroidale. Aceste vase sunt supuse unor presiuni mari in timpul nasterii. Pentru majoritatea femeilor, hemoroizii care apar in urma sarcinii reprezinta o problema temporara.
Din punctul de vedere al localizarii acestora, hemoroizii pot fi in interiorul canalului anal (hemoroizii interni), sau pot ieși in afara anusului (hemoroizii externi).
Hemoroizii interni se manifesta prin prezenta sangelui in scaun. Sangele este observat atat in scaun, pe hartia igienica cat si in vasul de toaleta. Hemoroizii interni ocazional se extind in exteriorul anusului.
Diferite afectiuni pot determina hemoroizii interni sa se umfle sau sa se irite si sa sangereze: traumatizare in timpul travaliului, surplusul de greutate din timpul sarcinii, obezitatea, constipatia cronica (habituala sau pe termen lung), diareea, aporturi sexuale anale.
Hemoroizii interni pot fi durerosi si se pot extinde in afara anusului. Evolutia acestora poate fi impartita in trei stadii:
-stadiul I:hemoroizii raman inauntrul anusului tot timpul
-stadiul II:hemoroizii se exteriorizeaza la miscarile intestinale, dar se reintroduc singuri
-stadiul III:hemoroizii sunt mereu la exterior.
Hemoroizii externi sunt vene varicoase localizate sub piele la exteriorul anusului. Acestia sunt frecvent durerosi si apar atunci cand un cheag de sange blocheaza vena. Hemoroizii determinati de blocarea unor vene de cheguri de sange, numiti medical hemoroizi trombotici, necesita tratament imediat.
Simptomele pot include: durere si presiune resimtita in canalul anal, prurit si fisuri in jurul anusului, sange pe lenjeria intima, toaleta, scaun, hartia igienica.
Complicatiile care pot surveni sunt: ulcerarea hemoroizilor cu hemoragie si infectie si/sau strangularea- producind durere si necroza.
Cauze
Hemoroizii sunt determinati de presiunea exercitata regulat asupra musculaturii si vascularizatiei anale: defecatie dificila, fortata, constipatie cronica, diaree cronica, ciroza hepatica, sarcina si obezitatea, sedentarismul, varsta inaintata, dieta saraca infibre si deshidratarea.
Sfaturi pentru tratarea hemoroizilor: evitarea, pe cat se poate, a mancarurilor condimentate si bauturile alcoolice sau cafeaua, respectarea orelor de masa, consumarea a cat mai multor lichide (un litru sau doi litri pe zi, supe sau ceaiuri), consumul a cat mai multor fructe si legume proaspete, evitarea constipatiei, purtarea lenjeriei intime din bumbac.